Esikoululainen


Esikoululainen, meidän neiti <3. Vauhtimimmi, äkäpussi, rohkea, iloinen, ujo,                                        sosiaalinen, vahvan oman tahdon omistaja.
Tulee usein huudettua esimerkiksi "Pojat, syömään.." hetken tauko "ja V myös". Veljet on kyllä neidille tärkeitä, 6v syntymäpäivät lähestyy ja tammikuussa neiti sanoi jo, että haluaa Pokemon-syntymäpäivät, kuten veljilläkin oli. Nyt ollaankin mietitty, jos pidettäisiin syksyn synttärit etukäteen, kun aurinkoisia kelejä on ja pihamaalla pystyy vielä olemaan. Ei tarvi koronan takia niitä jättää välistä, kun niin paljon se muutenkin rajoittaa elämää / laittanut sitä uusiksi.


Suurin osa näistä kuvista on korona-keväältä, tulevaisuus näyttää jääkö se yhdeksi                        kevääksi vai oliko niistä vain ensimmäinen. Viskari-tehtävien tekoa. Neiti on tehtävien                            tekemisessä perfektionisti, yhtään virhettä ei salli itseltään. Se välillä kiukuttaa ja                                    virheiden tekoa harjoitellaan. Usein saa kyllä veljet puhuttua tekemään itselleen sellaiset                        asiat mitkä itsestä tuntuvat hankalalta, esimerkiksi leikkaamaan monimutkaiset kuviot.
Korona-kevät sai äidit siivoamaan kaapit ja varastot, sekä ompelemaan keskeneräiset                        vaatteet loppuun. Neiti on pieni ja pippurinen, ei ollut käyneet "reiluiksi" leikatut                                    kankaat vielä pieneksi. 108cm löytyy pituutta, 116-cm vaatteita käytetään suurimmaksi                            osaksi.
Eläinaiheiset vaatteet ja kimalteet ovat suosiossa. Röyhelöitä ja pehmokarvaa vaatteissa                        katsotaan vieroksuen. Silti äiti uskaltautui ompelemaan yhden röyhelöisen kesämekon. 
Juhannuksen neiti kesäheinä, 4 - vuotiaana oppi lukemaan seuraamalla isoveljien opettelua. Nyt on        hyvä aloittaa koulutie veljien jalanjäljissä. <3 Äänikirjoja kuunnellaan monta päivässä, suosikkeja        on Heinähattu ja Vilttitossu, Prinsessa Pikkiriikki, Tatut ja Patut yms.
Taloutemme naisväki. Kesälomareissulta Kalajoelle.

Kommentit