Kolmården


Heti puistoalueen alussa oli Bamse - / Maailman vahvin Nalle - huvipuisto. Sieltä löytyi huvipuistolaitteita perheen pienimmille, hahmot ja hahmojen asumuksia.




Norsuja ihastelemassa.
Alueen olisi kiertänyt päivässäkin, mutta olimme ostaneet kahden päivän lipun alueelle, joten kiersimme rauhalliseen tahtiin puiston. Ehdimme nähdä kaikki eläimet, jos joku eläin oli päiväunilla viileässä toisena päivänä, kyllä se seuraavana päivänä bongattiin. Kaikki eläimet oli helposti nähtävissä, oli useita näytöksiä ja Bamse-maailmassa ehti kahden päivän aikana lapset viettämään hyvin aikaa.




Yövyimme First Camp Kolmården - alueella. Alueelta oli n. 10 minuutin ajomatka puistoalueelle ja sieltä löytyi kaikki tarvittava. Alue oli rauhallinen, vaikka siellä oli runsaasti väkeä. Jopa tuttuihin törmättiin! Uimaranta oli ällöttävä, merenranta, jonka vesi oli ihan harmaata (savesta?) ja täynnä levää. Sitä sitten Googlen avulla yritettiin tunnistaa, eikä ainakaan sinileväksi passannut, niin lapset uskaltautuivat uimaan.




Uudet lajit jäivät mieleen hyvin ja nyt on yhden lapsemme päiväkodin pienryhmän nimi on Kultapandat - kun poika oli sitä kesäloman jälkeen innoissaan esittänyt ja muut lapset olivat siihen suostuneet. 




Gondolihissikierros, jossa oli suomenkielinen selostus ja josta näki useita lajeja oli mukava. Lasten mielestä paijailtavat vuohet olivat ihania, mutta kohokohta tais kuitenkin olla palava roskapönttö! 
34c helteet + tumppiroskis.

Kommentit