Ornamon Desing Joulumyyjäiset


Kävin Kaapelitehtaalla joulumyyjäisissä, listaan tässä muutamia asioita, jotka jäi mieleen.
Alpan neuletakit. Kuvassa Symppis-neuletakki, jota koitin myyjäisissä sinisenä. Molemmat värit on ihania. Alpakan villasta kudotut vaatteet ovat hieman karheita ihoa vasten, mutta kuulemma käytössä pehmenevät.

Minuju-lastenvaatteet, ihana konsepti. Saa itse "suunnitella" vaatteet näppärän ohjelman avulla. Erityisesti hupparit jäi mieleen. Housutkin oli kyllä mahtavia, niihin pystyy valikoimaan kaksinkertaisen kankaan polvien kohdalle ja lähettämään tarvittaessa vielä heille korjausompeluun.




Vanerista tehty adventtikalenteri / joulukalenteri, jossa 24 avattavaa palloa. Palloon mahtuu kerralla arviolta kaksi dumle-karkkia. Pallot oli tiukka avata, ei pääsis helposti varkaisiin ;) Kaunis kyllä!


Leikkuulautoja oli useita erilaisia eri myyjillä. Kaunein oli ehdottomasti Muoto2:sen Pala-leikkuulauta. Tammea tai saarnea + komposiittia.




Ester Visualin Vanamo - juliste  pitää kyllä neidin huoneeseen kotiuttaa suurimmassa koossa Rovaniemen tuliaisena joku kerta, kun saadaan ensin huone valmiiksi. 


Olipa kassissani Kind for dogsinkin mainos. En kyllä tiedä miten, missä välissä oon ihastellut koiranruokakuppeja?? Kun en ole edes koiraihmisiä :,D

Kommentit