Kirjeitä joulupukille



Isommat pojat selasivat lelulehtiä innoissaan, leikkelivät toiveita ja kirjoittivat joulupukille.
Kn laittoi kirjeeseen tekstin "TÄMÄ ON PARAS TOIVE" ja kuvan Brion pallohakasta.

Parhaan toiveen tontun ovat pojalle jo pakanneet. Pojalla on ÄR - kirjain vielä hukassa ja sen löytyminen vois olla toisiksi paras toive. K on myös ahkera askartelija, tontuilta voisi myös toivoa  askartelutarvikkeita, pikkulegoja ja pehmeitä paketteja koossa 116. Yöpuvun housutkin ovat kohta shortsit, kun ottaa isoveljeään kiinni pituuskasvussa. Lähes vuoden takaisista 4v neuvolan mitoista on kyllä kasvettu, silloiset mitat 102,5cm & 16,1kg. 




Kovasti yrittää isoveli kasvaa karkuun pikkuveljeä, mutta veikkaampa, että joku päivä se vielä ohi menee. Bn lähes vuoden takaiset neuvolamitat 5v 106,5cm & 17,2kg. Nyt käytetään vaatekokoa 116 ja piakoin voi siirtyä 122:seen.

B liimasi useamman A4:sen täyteen erinäisiä kauko-ohjattavia, pelikonsoleita, stiga-jääkiekkopelin, lumipotkulaudan yms. Poika oli leikannut kuvan myös vilkkuvasta discopallosta ja rumpusetistä, niitä esitellessään tuumasi "näistä toiveista äiti ei taida tykätä". 

 Lopulta sovittiin, että vain yksi toivesivuista liitetään joulupukin kirjeeseen. Seuraavina päivinä postiluukusta tipahti jälleen lelulehtiä ja liimailessaan uusia kuvakollaaseja kysyi: "äiti, onko meillä rikasta sukulaista kuka voisi toteuttaa kaikki mun toiveet?"




Saumurista oli pitkään neula katkenneena ja aikaakaan ei liiemmin oo ollut ommella, mutta nyt tuli tarpeeseen ommeltua muutamat collegehousut, kun ne lahkeet kävivät lyhyiksi entisissä.


Kommentit