Mariannejuustokakku


Mariannejuustokakku


Pohja

3/4 pkt (n.260g) Fazer Marianne - täytekeksejä
50g voita


Täyte

6 liivatelehteä
2rkl maitoa
2 prk kuohukermaa
1 rs (180g) maustamatonta tuorejuustoa
n. 200g kreikkalaista jogurttia
1ps Fazer Marianne crush - rouhetta
1/2 dl sokeria


Pinnalle

1/4 pkt (loput keksipaketista) Fazer Marianne - täytekeksejä
Fazer Marianne - rakeita

1. Hienonna keksit pieneksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Vuoraa irtopohjavuoka (halkaisija: 24cm) leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.
2. Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen. 
3. Vaahdota kerma.
4. Sekoita keskenään tuorejuusto, jogurtti, karamellirouhe ja sokeri.
5. Kuumenna maito ja sulata siihen vedestä puristetut liivatteet. Kaada liivateseos tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon lopuksi kermavaahto. Kaada seos vuokaan pohjan päälle.
6. Anna hyytyä jääkaapissa väh. 4h, mieluiten yön yli.
5. Irrota kakku vuoasta sekä koristele Marianne - rakeilla ja halkaistuilla kekseillä.

Alkuperäinen resepti täältä.

Kommentit