Joulun odotusta


Kaivettiin laatikoista lasten kanssa joulukoristeet tovi sitten esille.
Niissä olikin kovasti laittamista, 2 kpl tähtiä ja 3 kpl muita koristeita (yllä olevat tontut ja pieni lasikuusi). Muut koristeet meillä onkin kuusenkoristeita. Tarkoituksena on leipoa lasten kanssa jonkin sortin piparkakkutalo vielä tunnelmaa luomaan.




Kirjakalenteri.
Viime vuonna meillä ei ollut minkäänlaista joulukalenteria, sillä havahduin asiaan liian myöhään. Tänä vuonna mummi ja siskoni toivat lapsille tuliaiseksi suklaakalenterit. Joten ajattelin tehdä heille toisenlaisen kalenterin. Kirpputoreilta keräsin kirjoja, jotka paketoin sanomalehtiin ja joka päivä lapset saavat vuorotellen uuden kirjan, joka yhdessä luetaan. 24 uutta kirjaa ei lisää kirjahyllyn kirjojen määrää, kun entisiä loppuun luettuja voi pistää sitä mukaa pois.

Kommentit

  1. Tosi hyvä idea tuollainen kirja kalenteri. :) Meillä kans osa kirjoista on niin loppuun luettuja, että sais kyllä laittaa pesään palamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Semmosia ne lapset on, niin aktiivisia lukijoita, että paperi vain silppuuntuu..<3.

      Poista
  2. Hyvä idea tuo kirjakalenteri! Itellä tulee ostettua lähes kaikki kirjat nuille kirppareilta kun ovat niin kovakouraisia lukemaan 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpputorit on kyllä hyviä vaihtoehtoja kirjojen ostamiseen!

      Poista

Lähetä kommentti