Sitruuna-juustokakku



Sitruuna-juustokakku

(ilman liivatetta)

Pohja:

15 Marie-keksiä
75g valkosuklaata

Täyte:
2.5dl Flora Kuohua / kuohukerma
400g maustamaton tuorejuusto
1-1.5 dl sokeria
n. 4 rkl sitruunan mehua
1 sitruunan raastettu kuori

Ohje:
1. Ruohi Marie-keksi pienemmiksi.
2. Sulata valkosuklaa.
3. Sekoita keksimurska ja sula valkosuklaa keskenään.
4. Voitele (noin 20 cm halkaisijaltaan) irtopohjavuoan reunat ja laita leivinpaperi pohjalle.
5. Kaada valkosuklaa-keksimurska vuoan pohjalle ja levitä tasaisesti.
6. Vatkaa Flora Kuohu (/kerma) vaahdoksi.
7.Pese sitruuna ja raasta sen kuori pieneksi raasteeksi sekä purista mehut talteen.
8. Vatkaa Flora Kuohun / kerman joukkoon notkistettu tuorejuusto, hieman sokeria, sitruunan mehua n. 4 rkl ja sitruunan raastettu kuori. Maista ja lisää maun mukaan sokeria.
9. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle.
10. Laita jääkaappin yön yli, koristele ja nauti, kun täyte on hyytynyt.









Kommentit

Lähetä kommentti