Naudan palapaisti


Naudan palapaisti

Ohje:

600g naudanpaistia
1 sipuli
2 rkl voita
3rkl vehnäjauhoja
1rkl ketsuppia
1 rkl sinappia
0,5l vettä
lihaliemikuutio
2 dl kermaa
1tl paprikajauhetta
ripaus mustapippuria
suolaa

1. Kuutioi huoneenlämpöinen paisti tai käytä valmiiksi kuutioituja palasia. 

2. Ruskista ne voissa kuumalla pannulla. Lisää silputtu sipuli ja jauhot, sekoita hetki.

3. Lisää sitten vesi, liemikuutio, sinappi, ketsuppi ja muut mausteet. Sekoita hiljalleen.

4. Siirrä seos uunivuokaan ja anna kiehua uunissa 200 asteessa noin tunti. (Lisää tarvittaessa välillä vettä.)

5. Lisää kerma ja anna hautua uunissa vielä 30 minuuttia. 

6. Tarjoile salaatin ja muusin kera.







Kommentit