Possupihvit


Possun pihvejä & paistettua ananasta.




Vehnäjauhoja, joissa suolaa ja mustapippuria / korppujauhoja / kananamunaa.

Possupihvit

Ohje:

Possua (valmiita maustamattomia pihvejä / paisti, josta leikataan)
vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
korppujauhoja
kananmunia
sitruunamehua
voita
ananasta


1. Tao possunpihvit laihoiksi, uita vehnäjauhossa, johon on lisätty ripaus mustapippuria ja suolaa.
2. Uita sen jälkeen kanamunanmunassa.
3. Uita lopuksi vielä korppujauhossa.
4. Paista paistinpannulla noin 3-5 min / puoli kypsäksi ja ripottele paistamisen aikana pinnalle sitruunamehua.
5. Paista lopuksi ananasta paistinpannulla pihvien kaveriksi.

Nauti.

Kommentit

  1. Mieheni tekee tällä ohjeella "schnitzeleitä" myös kananlihasta. Hän oppi konstin (siis tuon wieninleikkeen leivitysidean) vieraillessamme ystäväperheen luona Norjassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä kyllä itekkin kokeilla kanalla! Niistähän tulee melkein nugetteja :)

      Poista

Lähetä kommentti