Daimsuklaamuffinit


Daimsuklaamuffinit

Ohje:

200g Daim-suklaata
150g voita
1 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
3 1/2dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2rkl kaakaojauhetta
1,5dl kermaa

1. Rouhi puolet Daim-suklaasta rouheeksi ja toinen puoli paloittele palasiksi.
2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
3. Vatkaa joukkoon kananmunat.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan siivilän läpi sekoittaen. Lisää myös kerma ja lopuksi Daim-rouhe.
6. Annostele muffinit vuokiin. Laita taikinaa, keskelle Daim-suklaan pala/paloja ja taas taikinaa.
7. Paista muffineja 225 asteessa noin 10 min.
8. Koristele.

Vinkki: Jos käytät paperivuoksia, asettele 2 päällekkäin, jottei muffinit leviä.

Kuorrute

Ohje:

50g huoneenlämpöistä voita
100g tuorejuustoa
500-700g tomusokeria

1. Vatkaa kaikki hyvin sekaisin.
2. Laita hetkeksi jääkaappiin.
3. Pursota muffineille.

Vinkki: Jos haluat suklaakuorrutteen, lisää vain kaakaojauhetta!




Meillä on häälahjaksi saama pursotin alkanut repsottamaan, joten levitin vain veitsellä kuorrutteen. Pistin päälle värillistä sokeria ja vaahtokarkin. Muffinit maistuivat ainakin meidän miesväelle ;)

Kommentit