Tonnikalapasta
Ohje:
7dl pastaa
Kastike
1/2 sipulia
1 rkl öljyä
2 tölkkiä tonnikalaa öljyssä
1/2 tölkkiä eli 250g tomaattimurskaa
1tl suolaa
1/2 tl mustaa pippuria
1dl ruokakermaa
Lisäksi
tuoretta basilikaa
juustoraastetta
1. Keitä pastat ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota paistinpannulla öljyssä pari minuuttia ja kaada joukkoon tomaattimurska sekä valutetut tonnikalat.
3. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki paistinpannulla.
4. Lisää lopuksi ruokakerma ja halutessasi tuoretta basilikaa.
5. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
6. Tarjoile juustoraasteen kera.
Kommentit
Lähetä kommentti