Perunasoselaatikko


Perunasoselaatikko

noin 5-6 henkilölle

Ohje:

noin. 1 kg perunaa
maitoa
suolaa 
voita
400 g jauhelihaa
mustapippuria
valkopippuria
jauhettua paprikaa
juustoraastetta
korppujauhoja

1. Pese, kuori ja lohko perunat. Keitä kypsäksi. 

2. Valmista löysä perunamuusi (maitoa, voita ja suolaa).

3. Paista jauheliha kypsäksi. Mausta pippureilla, suolalla ja paprikajauheella.

4. Lado uunivuokaan kerroksittain muusia, jauhelihaa ja juustoraastetta niin että päälimmäisenä on perunamuusikerros. 

5. Ripottele päälle korppujauhoja ja ohuita voisiivuja.

6. Paista uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

7. Nauti! Hyvä on :p






Kommentit