Minestrone-keitto


Minestrone Italiasta

200g kinkkusuikaleita
1/2 sipulia
3 porkkanaa
pala purjoa
pala kaalia
lihaliemikuutio
noin 1,5 l vettä
3 dl makaronia
1dl herneitä
1/2 tölkkiä tomaattisosetta
1 tl valkopippuria

(persilja)

1. Kuori sipuli ja porkkana. Leikkaa ne samoinkuin kaali ja purjo ohuiksi suikaleiksi.

2. Paahda kinkkusuikaleet kuuman kattilan pohjalla puukauhalla käännellen. Lisää kattilaan hienonnetut kasvikset ja ruskista ne kevyesti.

3. Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.

4. Lisää makaronit, herneet, tomaattisose ja valkopippuri.

5. Hauduta vielä 10 minuuttia.

(6. Ripottele pinnalle halutessasi persiljaa.)

Alkuperäinen resepti: Keitämme ja leivomme - kirja




Kommentit

  1. Tiia! Onko sulla kuumetta? :D Eivaan, nostan hattua sulle, että oot ryhtyny tuohon makumaailma-projektiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti